Privatist i Stavanger

På Sonans i Stavanger er det dine muligheter og mål som er i sentrum. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring, og vi hjelper deg å lykkes på eksamen.

Gratis drop-in rådgivning

Rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva som er riktig for akkurat deg. Du kan få hjelp til vitnemålsanalyse, og oversikt over krav og regler som gjelder for deg. De fleste har vært rådgivere i mange år, og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil. 

Bestill en time eller kom innom for drop-in. Rådgivning hos oss er gratis og uforpliktende. 

Vi jobber sammen med deg mot eksamen

Læreren din kommer til å bruke arbeidstiden sin på deg - i klasserommet, i veiledning og på prøveeksamener. Mot slutten av semesteret, arrangerer vi også tentamen i skriftlige fag.  All undervisning er rettet mot eksamen. Det er den som er viktig for deg, enten målet ditt er å stå i matte eller få en 6’er i fremmedspråk.

Resepsjonen

Har du glemt noe på skolen, trenger du motivasjon, eller hjelp til å fikse noe? Vi i resepsjonen er villig til å hjelpe deg med det aller meste. Det kan godt hende du får noen kloke råd, en klapp på skulderen. Kanskje til og med noen lesetips i Historie eller hjelp til å løse en matteoppgave.

Åpent nesten når som helst

Skolen er åpen mandag-torsdag kl. 8-18, og fredag kl 8-16.

Du kan lese på skolen utenom åpningstid, alle hverdager til 21.

Vi har syv romslige kollokvierom, og et populært mingleområde over to etasjer. I første etasje finner du også et minikjøkken som du bruker når du vil.

Sosialt

Hvert år starter vi en sosialkomité, som drives av engasjerte elever. Sammen gjør vi ting som å ha film- eller quiz-kveld, og gå på tur til Preikestolen.

Vi har også en lukket Facebook-gruppe for elever, pluss rådgiverne. Denne er du velkommen til å bli med i. Her får du svar på alt fra når neste quiz-kveld er, til hvordan du melder deg opp til eksamen.

Her finner du oss

Vi holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum, i Haakon VII’s gate 8, med kort vei til både buss og tog. Du finner oss rett ved Breiavatnet og Atlantic hotel.

Sjekk fag og priser

Viktige datoer

{{ findSemestersTimetable(2) }}
  • Timeplanen og boklisten til
  • for faget